top of page
Ara
Saint-Joseph'liler Derneği

Her an her yerden bilgilerimi nasıl güncellerim ve diğer üyelere nasıl ulaşırım?

Saint-joseph'liler Derneği'nin Değerli Üyeleri,


Sosyal ağlarımızda üyelerimiz arasında etkileşimin artmasıyla çeşitli öneri, talep, istek ve görüşleri daha fazla takip ve analiz etme fırsatı buluyoruz.


Öne çıkan isteklerden biri de, üyelerin iletişim adresi ve mesleki bilgilerinin diğer üyelerle güncel olarak paylaşılabilme konusu. Dernek ofisi sizlerle olan görüşmelerinde bu bilgileri düzenli olarak güncelliyor, aynı zamanda LinkedIn profillerinizden güncel mesleki bilgilerinizi bulup sisteme kaydediyor. Yine de bilgilerin sürekli güncel olabilmesi için bunun yeterli olmadığının farkındayız.


Bu nedenle; kolay erişilebilir, basit arayüzlü, üyelerin bilgilerini birbirleriyle paylaşmaları amacına yönelik bir uygulamayla, bilgilerinizi daima güncel tutabilmenizi de sağlıyoruz.

Saint-Joseph’liler Derneği üye yönetim sistemi, üyelerin bilgilerini bizzat güncellemesine ve bu bilgileri daha sonra arayan diğer üyelerin ulaşabileceği şekilde paylaşmasına yasal düzenlemelere uygun şekilde olanak tanıyor.


Bilgilerinizi güncellemek için üye yönetim portalımıza, uyelik.sjd.org.tr adresinden e-posta adresinizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.

  • Dijital üyelik kartınızı oluşturabilirsiniz. Ayrıcalıklardan yararlanmak için; ister cüzdan uygulamanıza kaydedebilir, isterseniz de ekran görüntüsünü kullanabilirsiniz.

  • "Bilgilerim" sekmesinde;

    • "Kişisel" bölümünden doğum yılı ve TC kimlik numaranızı,

    • "İletişim" bölümünden adres ve telefon bilgilerinizi

    • "Eğitim & Mesleki" bölümünden CV bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

    • "Üyelik" bölümünde, iletişim iznini açarak mail listemize dahil olabilirsiniz.

  • Diğer üyelerin size ulaşmasına izin veriyorsanız; profil gizliliğini "Bilgilerimi göster" tuşuyla kaldırabilirsiniz.

  • "Adres Defteri" sekmesinden,meslek, il, yaş, ülke gibi filtreler vasıtasıyla okul arkadaşlarınızı arayabilirsiniz. (Sadece profil gizliliğini açan üyeler listelenmektedir.)

  • "Ödemeler" sekmesinden, aidat borcunuzu sorgulayabilir, Akbank kredi kartınızla 6 aya kadar taksitle ödeme yapabilirsiniz.

  • Saint-Joseph'liler Derneği Eğitim Burslarına bağışta bulunabilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımızla,

Saint-Joseph'liler Derneği


Not: Verilerinizin güvenliği için, Türkiye’de STK’ların bir numaralı tercihi olan ve uluslararası güvenlik standartlarını karşılayan Fonzip firmasından hizmet alıyoruz. Üye yönetim sistemimizle ilgili tüm soru ve görüşleriniz için dernek@sjd.org.tr'ye ulaşınız.

15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page